Menu
Your Cart

Transportul este GRATUIT pentru comenzi mai mari de 250 Lei !

100% Pure Creatine, 500 g, Nutritech

100% Pure Creatine, 500 g,  Nutritech
Fierbinte Nu se mai afla in oferta noastra
100% Pure Creatine, 500 g, Nutritech
  • STOC: Nu se mai afla in oferta noastra
  • Cod Produs: NTH036
  • Curierat rapid - taxa: 17 lei;
  • Posta Romana - taxa : 15 lei
  • Comanda telefonica - 0727 732 555
4 PRODUSE VANDUTE
Vizualizari: 4450
0,00 Lei
Pretul include T.V.A

Compozitie

Creatina Monohidrat Micronizata, 200 mesh
Valoare Nutritivă/ portie de 5 g
Creatină Monohidrat Micronizata 5000 mg

Info

 

CREATINA este un nutrient care se sintetizeazã sub formã naturalã în organism, în rinichi, pancreas si ficat provenind de la aminoacizii Argininã, Glicinã si Metioninã. Aproape 95% din CREATINÃ se aflã în muschii scheletici iar 5% în inimã, creier si testicole. Cea mai mare parte de la CREATINA ce o folosim provine de la alimente, precum carne si peste. Din alimente putem ingera între 1 si 2 gr. pe zi, exceptând cazurile de vegetarieni. Când aportul dietei alimentare este mic, organismul îsi furnizeazã singur CREATINA de la cei 3 aminoacizi precursori în cantitãti foarte mici si nu întotdeauna disponibili.

CREATINA elibereazã energia pe care muschii o necesitã pentru miscare, în special pentru a realiza miscãri explozive si puternice, cum se produce în majoritatea sporturilor, inclusiv în CULTURISM.

Creatina Monohidrat Micronizata este rezultatul tehnologiei de ultima ora, care creeaza micro-particule ce sunt de 20 de ori mai mici decat creatina normala.
Particulele mici permit:
O absorbtie mai rapida si mai buna: microparticulele  conduc la o mai rapida digestie si absorbtie in organism.
Utilizare mai rapida: deoarece particulele sunt mai mici, suprafata de contact este de 2000% mai mare decat la creatina normala. Acest fapt permite o mai buna amestecare si dispersie si o mai rapida utilizare in organism.
Amestec mai rapid: dimensiunile mici ale particulelor permit o mai buna dispersie in lichid, permitand amestecul complet al creatinei inainte de ingerare.
Puritate inalta:  100% puritate.
Rezultate mai bune si mai rapide: toate avantajele de mai sus permit creatinei micronizate Nutritech o mai buna utilizare, absorbtie mai buna si rezultate mai rapide.

 

administration

Faza de incarcare: in primele 5-7 zile de solicitare intensa se vor lua 3-4 masuri(15-20g) impartite in prize de cate 5 grame, din care una inainte de antrenament.
In perioada de intretinere (perioada ulterioara primelor 5-7 zile de la inceperea antrenamentelor si consumului de creatina) 1 – max.2 lingurite (5-10g) inainte de antrenament. Se dizolva intr-o cana mare cu apa (cca 400 ml). Folositi cate 10g de carbohidrat (dextroza) pentru fiecare 5 grame de creatina folosita. Se consuma cu aprox. 45-60 de minute inainte de efort (deoarece dureaza aproximativ o ora sa ajunga in sange dupa ce a fost administrata), de la acest punct mai ramane inca 1,5 ore in sange, putand fi utilizata de muschi.

Filtre
Pentru Sportivi

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
captcha