L-Glutamine, 400 g, Weider

- STOC: In stoc
- Cod Produs: WEID0131
- Curierat rapid - taxa: 17 lei;
- Posta Romana - taxa : 15 lei
- Comanda telefonica - 0727 732 555
- GREUTATE: 400.00kg
Compozitie
O masura de 10 g contine 10 g de L-Glutamina.
100 g L-Glutamină.
Info
L-glutamina este un aminoacid semiesențial. Aceasta înseamna că, atunci când este sub un stres puternic, corpul nu îl poate produce în cantități suficiente. Consecințele carențelor sunt cunoscute. Datorită rezultatelor extrem de bune arătate de studiile științifice, acum este imposibil de imaginat ca un culturist profesionist să nu ia suplimente pe bază de glutamină.
Glutamina este consumată sub stres extrem, de exemplu, atunci când se fac antrenamente intense. Deoarece glutamina constituie circa 60% din aminoacizii din musculatura scheletică, este foarte importantă înlocuirea glutaminei pierdute în timpul antrenamentelor.
ATENȚIE! A nu se confunda glutamina cu aminoacidul neesențial acid glutamic.
Mai mult, glutamina este o sursă importantă de energie pentru sistemul imunitar și este importantă mai ales pentru metabolismul proteic. Pentru a satisface așteptările pretențioase ale unui sportiv de performanță, L-glutamina de la Weider nu este o dipeptidă cu o concentrație scăzută de glutamină (glutamina combinată cu un alt aminoacid), așa cum este comercializată la un preț foarte mic de unele firme.
L-Glutamina Weider 400g este produsă din L-glutamină liberă cu cel mai înalt grad de puritate.
L-Glutamina, la fel ca și creatina, este unul dintre cele mai importante
elemente ale celulelor musculare și leagă apa intracelulară, nu cea
extracelulară (de sub piele); aceasta este ceea ce numim “hidratarea
celulei”. Permite penetrarea mai rapidă a celulelor de către aminoacizi,
susținând creșterea mușchiului.
administration
Pentru un sportiv de 80 kg: 5-10 g de glutamină pe zi, împărțite în
două porții: o porție imediat după antrenament; o porție înainte de
culcare – se amestecă cu un lichid și se bea imediat; peste 80 kg: 15-20
g/zi.
Filtre | |
Pentru Sportivi |