Menu
Your Cart

Transportul este GRATUIT pentru comenzi mai mari de 250 Lei !

VITAMINE - VITAMINELE E SI K

Vitamina E este rezistentă la lumină si căldură, dar este oxidată de uleiurile râncede. Sub forma oxidată are acțiune antioxidantă asupra lipidelor si a vitaminei A.

Avitaminoza E produce o scădere a sintezei de ATP, oxidațiile tisulare fiind stânjenite, modificari în fibrele musculare, nervoase și conjunctive, cu tulburări circulatorii afectând funcția de reproducere. În mușchi și cord apar leziuni degenerative si necrozarea lor. Scade conținutul de creatină a mușchilor și crește excreția ei renală. În țesutul conjunctiv apar edeme din cauza permeabilitații mari a vaselor sangvine cu tulburari de irigare mai ales la nivelul uterului. Acestea determină în consecința subnutriția și reabsorbția fătului. La masculi apar leziuni degenerative la nivelul epiteliului germinativ și țesutul interstițial al testiculului, spermatozoizii își pierd mobilitatea, masculul nu manifestă dorința de împreunare.

Vitamina K este unul din factorii care determină procesul de coagulare al sângelui. In afară de această funcție Vitamina K activează osteocalcina o proteină care joacă un rol în metabolismul de sinteză a oaselor, sau la plante vitamina K are un rol important în procesul de fotosinteză.

Vitamina E 134 mg (200 IU), 50 caps, SOLGAR
Precomanda 2 - 3 zile
Vitamina E 268 mg (400 IU), 50 caps, SOLGAR
Precomanda 2 - 3 zile
Vitamina E 671 mg (1000 UI), 50 caps, SOLGAR
Precomanda 2 - 3 zile
Vitamina K1 100 mcg, 100 tab, SOLGAR
Precomanda 2 - 3 zile
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)